Minőségirányítás

A Logipack Packaging Kft. elsődleges célja, hogy a vevői által elvárt minőségi igényeket technológiai adottságainak figyelembevételével maximálisan teljesítse.

ISO tanúsítás

A Logipack évtizedes minőségirányítási hagyományaira építve alakítottuk ki minőség- és környezetirányítási rendszerünket a megújult ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerinti tanúsításra, mely 2025. június 11-ig érvényes.

 

 

Minőségellenőrzés 

A minőségi követelményeknek való megfelelőséget folyamatos, a gyártás minden fázisára kiterjedő minőségellenőrzéssel biztosítjuk.  Ezt első sorban önellenőrzési rendszer keretében valósítjuk meg. Műszeres méréseket stratégiai partnerünk, a hullámtermékek terén piacvezető Dunapack Kft. klimatizált minőségellenőrző laborjaiban tudunk végeztetni.

A Logipack Packaging Kft. mindig is elkötelezett volt és lesz a környezetvédelem iránt.

A Logipack Packaging Kft. 2022. február 08-án megkapta az FSC® tanúsítványt, amivel tovább erősítettük környezettudatosságunkat.

A Logipack Packaging Kft által a hullámpapírlemez csomagolóeszközök gyártása, értékesítése és hullámpapírlemez kereskedelem tevékenysége során önként vállalt FSC Felügyeleti Lánc rendszer megfelel az FSC-STD-40-004 szabvány követelményeinek.

Az FSC® tanúsítvány azt garantálja, hogy az erdőben kitermelt fától egészen a késztermékig minden részfolyamat ellenőrzött, felügyeleti láncon belül marad a termék. Ez mindaddig megvalósul, amíg a láncban résztvevők - legyen az a fakitermelő, cellulózgyár, papírgyár, hullámpapírlemez gyár, lemezfeldolgozó - rendelkeznek FSC®  tanúsítvánnyal és betartják az FSC® szigorú szabályait, előírásait.

A Logipack Packaging Kft. 2022. márciusától minden partnerét ki tudja szolgálni FSC®  tanúsított termékekkel. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy ezek a termékcsoportok megfelelnek a fenti elvárásoknak és ezen termékek vásárlásával hozzájárulnak a föld erdőinek megóvásához, a fenntartható erdőgazdálkodás biztosításához.

Logipack Packaging Kft. License kód: FSC-C175022

 

  


    Vissza az előző oldalra